Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на

...
  Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на
Коментари Харесай

Скритите послания: Тъмната страна на зодия Риби

   " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение – Тъмните страни на зодия Риби.
Прочетете още
Не е нещо отрицателно да си сензитивен. И въпреки всичко, когато вършим дисекция на Риби следва да знаем, че това е един знак, който е податлив да се наскърбява от най-малките неща, изисквайки опрощение от вас. Установено е, че те са по-чувствителни към страстите и страдат от неустановеност.

Като се има поради, че не може да се оправят с действителността, те постоянно се възприемат като нелогични. Освен това те постоянно играят на картата на жертвата, без въобще да се преценяват с мнението на другите.

Всеки има дефекти. Вие не можете да развиете цялостния си капацитет, в случай че не сте наясно с тези отрицателни черти на личността си. Както всеки различен, Рибите също имат тъмна страна, която се дефинира от склонността към установяване на негативни черти.

Рибите са измежду най-симпатичните хора и е известно, че резервират връзки си  през целия живот. Ако някой се нуждаете от помощ, те ще бъдат тези, които ще ви дадат гратис - надхвърляйки даже упованията ви. Обаче, в противен случай, те също са натоварени с негативизъм, заспалост и изпълнени с непрактични гледни точки, всички от които постоянно се появяват ненадейно, оставяйки другите в неразбиране по какъв начин и за какво нещото са излезли отвън надзор. Не забравяйте, че признакът на Риби е две риби, плуващи в противоположни направления. Негативните Риби може да наподобяват като елементарни хора, може би нуждаещи се от видоизменение. Всъщност те са манипулатори и скъперници.

Подобно на други неприятни привички в живота ни, когато обещано ползване не е изпълнено, ние постоянно се прибягваме до мързел. По същия метод, когато са обезсърчени и нестимулирани, Рибите биха могли да бъдат необикновено бавни.

В резултат на неналичието на опити да оправят нещо, Рибите се възприемат като прочувствени цели. Когато Рибите имат вяра, че макар напъните им липсва в никакъв случай няма да се подобрят, те се отхвърлят и прочувствено се отдръпват от обстановката.

Изключително аналитични и сурови към себе си, Рибите са склонни да се претрупват и постоянно се занимават с отрицателно мощно мислене. В резултат на това те постоянно слагат удара върху това, което „ може да е било “, а не това, което е сега.

Рибите постоянно си показват най-лошия сюжет, основават свои лични умствени светове и прекарват доста време в мислене за себе си. В резултат на това им е мъчно да простят и не помнят другите.

Рибите имат податливост към материални и първокласни неща, парите би трябвало да идват за тях. Все отново че също имат податливост да пестят пари, те могат да наподобяват като скъперници на други хора. Колкото и да получат, те в никакъв случай не са удовлетворени от това, което имат.

Въпреки това, че негативните черти на Рибите могат да повлияят на вашите връзки, изключително в сложните обстановки, те са по-склонни да работят за възобновяване на хармонията във връзките ви. Те се пробват да се съсредоточат върху опциите и да стигнат до първата причина, с цел да водят благополучен и приемлив живот.

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР